Städa, städa varje...lördag?

Satt igår kväll och tänkte att ikväll blir det en lugn kväll med plugg o slappande framför datorn.
Icke, för igår var det välkomstparty på vår faculty, det ryktades dock om att man var tvungen att vara reggad men vi chansade på att vi skulle komma in ändå.
Vi gick därför bort för att kolla in läget, såg ganska lamt ut många äldre som stod i klungor o "samtalade". När vi kom till partyt märkte vi oxå varför man skulle reggat sej: Gratis mat o dryck.
Alberto kläckte iallafall den briljanta idén att han skulle stjäla någon annans identitet och få den personens fribiljetter.

Gick huromhelst prima men vi tröttna ganska snart på stället, fick dock tips från en polack om att det var bra drag på ett studentboende under kvällen. Vi begav oss därför till supermarketen för att inhandla proviant och återvände sen till lägenheten för lite förfest. Började med 4 pers men fler ville tydligen vara med så när vi lämna lägenheten var vi ca 10 pers ganska glada i hågen ;) (Förfestens stora tema var en orange hatt och clint eastwood miner, fråga inte varför ;) )

Gick iallafall bort till det stora partyt, ganska mycke folk och en hel del från min kickoff grupp.
Spendera kvällen tillsammans med dom och vi han även med ett patéparty (låter mer fancy än vad det var)
Tröttna iallafall framåt halv 3 rycket så promenixa hem igen för välbehövlig sömn.
Fick inbjudan till party ikväll i samma studentboende men hoppar nog det.

Idag beslutade vi att det skulle vara stora städardagen.
Vi kasta alla ölflaskor som stått o samlat damm på diskbänken (tror det var ca 45st).
Jag satte igång med att sopa och torka golvet så nu är stället skinande rent (hade inget bra medel för golvtorkning, men diskmedel funkar som en fullgod ersättare ;) )
Har även passat på att köra 2 maskiner tvätt, hade tanterna i huset sett våra tvättmaskiner hade de fått en hjärtattack ingen städning där på ett bra tag =)

Kvällen ska spenderas med stenhårt slappande o laddning av batterierna inför Garets födelsedagsparty imorrn.

Kommentarer
Postat av: mamma

Låter inte som du har tråkigt och pluggar hårt precis!! Mer som en semester:-) Vi har oxå de. Åkte helt oplanerat på scrapmässa i Gbg idag så nu står din fpappa högt i kurs:-) Ha det så bra kramar familjen

2008-09-06 @ 18:33:57
Postat av: mamma

Oj jag slant visst på tangenten han e inte din förra pappa han e din nuvarande bara så att du vet :-)

2008-09-06 @ 18:36:05
Postat av: Ronja

ja tror du kommer va alkolist när du kommer hem :) sitter i nhr o väntar på att skruttis o trisse ska upptäcka att de är i samma hus. de har gått runt varande hela dan utan att träffas! ringer imorn o väcker dig! puss

2008-09-06 @ 19:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0