"That guy needed a crash course in presentation techniques"

Hade igår min första riktigt dåliga föreläsning sen jag började på "Ufa"

Var random snubbe från "de Nederlandse Bank" som skulle berätta lite om deras bank och även diskutera "the financial crisis" som pågår atm.
Problemet var att den här lätt förvirrade äldre herren nog inte presenterat något det senaste decenniet och därmed spenderade merparten av hans ca 2h långa presentation med att stå vänd mot sin powerpoint och mumla på något som bara kan beskrivas som "Dutch English".(ursäkta den oerhört långa meningen ;) )

Vanligtvis har man ett break på cirkus en kvart i en 2h föreläsning, men den här snubben körde på "ända in i kaklet" (vilket i hans fall var ett ganska smart drag då de flesta förmodligen inte återvänt efter pausen).
Detta resulterade för undertecknads del i ett klassiskt fall av "myror i brallan" och "träsmak i röven" för att uttrycka sej finkänsligt.

Efter 2 timmars plåga kunde jag iallafall andas ut och beslutade tillsammans med Zvonko (som för övrigt har haft skepparkrans-tävling med sej själv) att göra stan. Tittade för första gången in i en H&M butik. Helt ok utbud med tanke på att dom har tre butiker på samma gata. Blev inga inköp denna gång (CSN oroa er inte, pengarna ska spenderas på leverne samt literatur) men kanske tar en sväng imorgon igen.

När kvällen började närma sej natt bestämde vi att det skulle vara pokerkväll. Promenera vad som skulle motsvara "2 minutes by bike" (antar att det var Lance Armstrong som cykla när man mätte detta). Efter många om och men anlände vi iallafall hos två spanska killar med världens sjystaste lya (stark vill-ha varning på den lägenheten). Kosta dock €1000:- i månaden men de var 2 o delade på den så inte alltför pjåkigt.

Pokern sluta för egen del precis som förra gången i katastrof, hann åtminstone spela några fler händer men, men ska nog inte satsa på någon pokerkarriär.

Idag vakna jag runt 10 utvilad och redo att "hit the gym".

Körde ett hyfsat lugnt pass men kommer nog resultera i träningsvärk i vilket fall som helst.
Därefter lektion i samma kurs som ovan nämnda gästföreläsning.
Min lärare spenderade därför sina 2 timmar med att be om ursäkt för den dåliga föreläsningen och själv förklara vad det hela egentligen handlade om.

Bar efter detta tillbaka till lägenheten för lite relaxing ikväll, hann med att skypa en vända med sjuklingen på källgatan.
Alberto lagade sedan något som vi tänker patentera som "sticky pasta", gott var det iallafall.

Nu är det mindre än två dagar tills älsklingen kommer på besök, har hört vissa indicier om att mitt eftersända bagage skulle ta upp ganska bra med plats, tvivlar dock starkt på att min ytterst nätta vinterjacka kan ta upp så mycket plats ;).


Kommentarer
Postat av: Ronja

haha aaa de kan stämma de :) men ja får väl offra jackan, så får du komma hem o hämta den själv! moahaha! peab kommer kl 7 imorn o snor min dörr vilket innebär att ja måste gå upp typ kl 6 så ja e klar till 7. suck! hörs imornkväll! pusspuss

2008-09-24 @ 22:06:28
Postat av: Ronja

7.54- snart kommer ja!! =)

2008-09-26 @ 07:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0